2011. december 1., csütörtök

Napi Beauty Tipp - Vazelin

  A vazelin egy multifunkcionális "krém", rengeteg mindenre tudjuk használni, a háztartásban egy alapdarab. A szépségápolásban is nagyon hasznos, az igénybevett bőrre kifejezetten jó. Én is minden nap használom, egy életmentő a kiszáradt bőrrészekre.
Hasznos, mert véd a környezet okozta káros hatásoktól, meggátolja a kiszáradást, és ami nagyon fontos:
  • színezőanyagmentes
  • tartósítószermentes
  • illatanyagmentesMivel elég sűrű, ezért csak a száraz, ápolást igénylő helyekre kejük, testápolóként ne használjuk.
 Vegyük külön-külön, hogy mire is használható ez a kis life saver:

Száraz végtagok:
Itt a könyököt, a térdet és a kézfejet emelem ki, hiszen azok gyakra szárazak lehetnek, főleg télen. Csak egyszerűen kenjük be vele az adott testrészt és masszírozzuk be.

Kiszáradt ajkak:
Na ez az, amiért naponta használom. Nekem eddig ez az egy kozmetikai termék segít a cserepes ajkakon. Aki eddig szintén nem talált erre a bajra jó megoldást, annak ajánlom, hogy próbálja ki, mert ettől sokáig puha, egészséges ajkunk lesz.

Szempillák:
Igen, a szempilláinkra is kenhetjük: ápolja, védi azokat. Erre a célra inkább este, lefekvés előtt használjuk. És ügyelni kell, nehogy sokat vigyünk fel, mert nem kellemes, ha ez a sűrű anyag a szemünkben köt ki :S

Arcra ne használjuk!

Vazelint minden drogériában be lehet szerezni, elég olcsó (kb. 600 Ft) egy 120-150 ml-es doboz, de ez nagyon sokáig elég. Viszont a felbontás utáni ajánlott szavatosságot vegyük figyelembe, ez általában 12 hónap.

Nekem Rossman saját márkás vazelinja van meg, de a Dm-nek is van sajátja és még sok más...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése