2012. február 26., vasárnap

Louis Vuitton - 2012 Tavasz/Nyár Divat

  A Louis Vitton egy varázslatos divatbemutatóval készült 2012-re, ahol gyönyörű ruhakölteményeket mutattak be tavaszra és nyárra.
A divatposztok lényege, hogy megpróbáljam valahogy összefoglalni a divatot, hogy könnyebb legyen a vásárlás. Úgyhogy neki is kezdek, előbb lássuk a képeket és utána az összegzést, hogy melyek a legkiemelkedőbb ruhadarabok és kiegészítők a Louis Vuitton kifutójáról.

Itt is szinte az összes ruha fehér vagy valamilyen világos pasztell színű, mint a Chanelnél.
A sárga is nagyon gyakori szín volt a bemutatón.

És néhány szép, különleges darab.


Összegzés:
A ruháknál itt is rengeteg fehér színű tündökölt és persze a pasztell színek, mint kék, barack és a sárga, amiből egész élénk színt is láttunk. A kék szín is igen gyakori, amit már a Chanel posztnál is láttunk.
Kiegészítőkből szintén a fehér színt emelném ki, ugyanis sok szép fehér LV táskával vonultak fel a modellek, emellett láthattunk fekete-fehéret és néhány színesebb darabot is. Cipőknél szintén a fehér az, ami említésre méltó és most nagyon divatos lesz a hegyes orr is.
Amit még érdemes megfigyelni, hogy szinte az összes ruhán gyönyörű fehér gallér díszeleg, amit már így magában is lehet kapni.

Tipp:
Amivel idén nem nyúlhatunk mellé a divatban az a fehér vagy pasztell színű ruha csipkével vagy horgolt dísszel, fehér táska, ami nyárra és tavaszra tökéletes és egy fehér vagy tört fehér hegyes orrú körömcipő. Ezeket érdemes megvásárolni, ezek a legdivatosabb darabok, amiket leszűrtem ebből a divatbemutatóból.

Remélem tetszett nektek a Louis Vuitton divatösszefoglalóm és sikerült könnyítenem a dolgotokon a vásárlásnál. Ha még nem láttátok az előző tavasz/nyár divatanyagot, akkor nézzétek meg ITT.

1 megjegyzés:

  1. Kedves Bogyo,

    Amennyiben érdekelne téged a Fashionfave csapatába való bekerülés, mint szerkesztő, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatat az info kukac fashionfave.com címen. Sajnos közvetlen címet nem találtunk hozzád a blogon.
    Várjuk a leveledet,
    Fashionfave

    VálaszTörlés