2012. február 15., szerda

Essence Trendkiadás - Marble Mania

  Ez egy nagyon izgalmas limitált kollekció lesz, hiszen az egészet a márvány ihlette.
Számomra a szemhéjpúderek és a pirosító a kollekció fénypontjai, melyek MAC Mineral púderekre emlékeztetnek. Hihetetlen jó lenne, ha hasonló minőségűek és pigmentáltságúak lennének, bár ennyit azért nem várok egy drogériás márkától, de azért csodás lenne. :D
Ami kevésbé izgat az a két színben létező szájfény és a szempillaspirál. Bár utóbbinak egy különleges csillogó hatást ígérnek, nem tudom mi jöhet ki ebből a szürke-fekete mixből (a spirál tubusa átlátszó, magát a festéket láthatjátok).

És végül, de nem utolsó sorban a körömre való termékeket említeném meg. És talán ez a legtutibb :D Biztosan hallottatok már néhányan a "water marbling" technikáról, ami egy nagyon érdekes körömdíszítési módszer.
Először egy kis edénybe vagy műanyag dobozba langyos vizet kell tölteni. Majd a víz felszínére körömlakkot kell csepegtetni, legalább két színűt, ami a vizen szétterjed és egy kis pálcikával kell belepiszkálni, így ilyen kacskaringós mintát tudunk a víz felszínére kreálni. Ha gyorsak voltatok és megfelelő állaga van a felszínen úszó körömlakkrétegnek, melyben a színeket a pálcával összekevertétek, a vízbe kell dugni egy ujjat és körömmel fölfelé kihozni a vízből, úgy, hogy rátapadjon a körömlakkréteg. Ez szépen megszárad a körmön és gyönyörű, egyedi mintákat kaphatunk. Remélem ez érthető volt. :D Majd csinálok róla külön bejegyzést képekkel.
Nos ehhez van egy kis szett és persze a négy körömlakk. De természetesen ezt bármilyen körömlakkal meg lehet oldani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése