2012. január 9., hétfő

Új Pantene Pro-V termékcsalád

  A Pantene Pro-V modernizálta termékeit és 9 új termékcsaládot alkottak meg minden hajtípusra, pontosabban hajszerkezetre. Ezek a termékek különleges, áttörést jelentő készítményeknek minősülnek, ugyanis eddig még (a hajápolásban) nem használt alapanyagokat tartalmaznak.
Három fő csoportja van és azon beül is több termékcsalád.

Vékonyszálú haj: A sárga színnel rendelkező termékcsalád különösen a vékonyszálú haj szükségleteire fókuszál. A vásárlók a következő szériák közül választhatnak: Schwerelose Pflege (súlytalan ápolás), Glanz Pur (fényesen tiszta) és Volumen (tartás).Normáltól vastagszálú hajig: Az ilyen hajtypusú hölgyeknek türkiz színű tubust alkotott a Pantene Pro-V. Itt a Repair & Care (javítás és ápolás), Glatt & Seidig (egyenes és selymes), Volumen & Fülle (tartás és dús haj).Festett haj: Itt a Schutz & Volumen (védelem és tartás) és a Schutz & Glättung (védelem és egyenesítés) közül lehet válsztani. A széria színe pink.


És ezeken kívül van egy minden hajtípusnak megfelelő termékcsalád is:


  Én a türkiz színű csoportba tartozom, remélem lesznek olyan termékek, amik könnyeddé és selymessé varázsolják a hajamat.
 Németországban Januártól lehet kapni a termékeket az üzletekben, remélhetőleg hamarosan Magyarországra is elérnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése