2012. január 2., hétfő

2012 Divat - Tavasz / Nyár - Chanel + Gucci

Szerintem így január elején itt az ideje, hogy megtudjuk az idei divatot :D és ezzel időben meg tudjuk majd tervezni, hogy miket is kell majd beszerezni tavaszra. A nyár még kicsit odébb van.

Elsőnek a Chanel divatház által kreált trendet részletezem.
Ennek a kollekciónak a legfőbb jellemzője, hogy finom, csinos és nőies.

Nos, ami a színeket illeti inkább a világosabb árnyalatok a menők. A pasztell még mindig divatban van. A fehér ruhadarabok is hihetetlen gyakoriak a Chanel kifutóján, magában vagy feketével kombinálva. És itt el is árultam a másik fontos színt, a feketét.
Ezen kívül még egy nagyon jelentős idei divatszín, ami visszatért, az a rózsaszín. Méghozzá a halványrózsaszín.
Többször megjelen a halványkék szín is, gyakran fehérrel kombinálva, ami számomra teljesen téli színkombó.
Kiegészítőknél az ezüstöt emelném ki (saru, táska), de akár ruhákból is beszerezhetünk ilyen színt.

Szerintem érdemes megnézni néhány Chanel képet a 2012-es tavasz-nyári divatbemutatójáról, mert rengeteg gyünyörű összeállítás van köztük.
Itt láthattok néhányat:
Ezek közül a sortos szetteket imádom, de a többi is nagyon szép.

A következő, amit láthattok, az a Gucci 2012-es Tavasz-Nyárra tervezett kollekciója és egyértelműen az idei divat. Ami nekem talán jobban bejön, mint a Chanel stílusa. Persze (ahogy már írtam is) az is nagyon tetszik, de ez jóval dögösebb.

Itt az alapszín a fekete-fehér és ezt itt-ott megfűszerezik metálos arannyal vagy élénk zölddel. Vagy akár ezt az összes színt egyszerre alkalmazzák egy ruhadarabon.
Nagyon modern mintákat és erős éleket is alkalmaznak. A blézer is feltűnik a lányokon, (sokszor is) és gyakran ezt egy fiús öltözetté alakítják egy-egy répanadrággal.
A cipőknél a fekete magassarkú mellett megjelenik az arany saru is.

Sminkben a fekete körsatír hódított a kifutó minden egyes modelljén, amit egy kis gyakorlással simán betanulhattok otthon. Napszemüvegben egy szögletes darabbal nem hibázhattok. Kivéve ha négyzetes a fejformátok, akkor ugyanis mégjobban kiemeli.

Jöjjenek a képek:

Tipp:
Egy zöld blézerrel, arany sarukkal és egy szögletes napszemcsivel (ami alá fekete körsatírt festetek) egyszerűen öltözhettek divatosan.

Ha nem szeretnétek lemaradni az újabb posztokról, kérlek ne felejtsetek el feliratkozni a blogomra. :)

Egyel újabb divatfelvilágosítást találtok, ha IDE kattintotok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése