2013. április 28., vasárnap

Project Pan / Halálra ítélt termékek

Most egy nagyon jó kis projektre szántam el magam, melyet ha jól tudom egy amerikai beauty guru talált ki és kezdte el az akciót a Youtube-on. A lényege (többen átalakították kicsikét a projektet), hogy néhány szabadon kiválasztott terméket el kell használni (szemhéjpúdereknél elég, ha látszódik a fém az alján) és ameddig el nem használtuk őket, nem szabad sminkeket vásárolni, viszont a limitált kiadások kivételek lehetnek ez alól. Bár én azért próbálom azt is elkerülni.

Ez az egész tulajdonképpen az Empties/Products I've used up (Elhasznált termékek) videók/posztok előzménye. Utóbbiban már csak az elhasznált termékeket mutogatjuk meg, de ott nincs ilyen szabály, sem kiválasztott termékek, egyszerűen csak megmutatjuk, amit elhasználtunk. 

Mivel legutóbb 14 termékkel próbálkoztam és csak évek alatt tudtam őket elhasználni, a szabályt sem tudtam betartani. :S Ezért most 5 terméket választottam ki, melyek nagyon lassan fogynak. Nem azért akarom őket kivégezni, mert nem jók, hiszen a kedvenc szájápolóm is köztük van, egyszerűen csak egy jó ideje megvannak és szeretnék új termékeket is kipróbálni, használni, hiszen itthon egy rakás kozmetikai termék vár a használatra. 

Íme, a kiválasztottak:


1. Betrés Body Milk kókuszos testápoló (ELFOGYOTT :) )
2. Lovely Pump Up curling mascara szempillaspirál
3. Manhattan Wake Up Concealer szem alatti korrektor
4. Carmex Moisturizing Lip Balm ajakápoló
5. MAC Plushglass szájfény (Ample Pink árnyalat)


A következő ,,Elhasznált termékek" bejegyzésem tehát akkor jön, ha ezeket mind elhasználtam. :) Bár egyikben sincs már sok, mégis már régóta nincs sok egyikben sem (pedig használom őket!!!) :D

Ha ti is csináltok ,,Halálra ítélt termékek" posztot, mindenképpen osszátok meg velem, nagyon szeretem ezeket nézni, olvasgatni! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése