2012. március 18., vasárnap

SYOSS Szilikonmentes Termékcsalád

  Már egyre több cég jön rá, hogy bizony sokan figyelik a samponok (és persze egyéb kozmetikumok) összetételét, így a Syoss sem várt tovább és megalkotta az új szilikon-,parabén- és paraffinmentes vonalát, amelyen belül két termékcsalád van: a Repair & Fullness és Color & Volume. Mindegyikből létezik sampon, balzsam és hajkúra.

Syoss Repair & Fullness:
Normáltól sérült hajra fejlesztették ki. A hajat belülről ápolja, visszaépíti a károsult hajszálakat és mindeközben a haj dús és volumengazdag marad. A sampon kisimítja a haj struktúráját, a balzsam kifésülhetőséget nyújt és segít megelőzni a haj töredezését. Az egy perces intenzív ápoló kúra pedig segít rendbehozni a hajat, anélkül, hogy azt elnehezítené.


Syoss Color & Volume:
Ez a család a hajszínt és a volument egyaránt megőrzi és ápolja. Festett és melírozott hajra ajánlott. Intenzív színápolást nyújt, a haj elnehezedése nélkül. Fixálja a színpigmenteket a hajon és véd a kifakulástól. A tisztítás és ápolás mellett könnyebb kifésülhetőséget ígér a sampon és a balzsam. Az pakolás pedig intenzíven ápolja a hajat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése