2012. április 10., kedd

"Must Have" Party Ruhadarabok

  Ebben a posztban azokat a ruhákat fogom megmutatni nektek, melyek szerintem a legalapabb ,,kellékek" egy bulira. Ha ezek megvannak, akkor elkerülhetjük azt a szituációt, mikor úgy érezzük, hogy nincs mit felvennünk. Ami elég gyakori. A kép után részletezem a darabokat. :)

party essentials

1. Blézer

Ez hihetetlen jó, ha van otthon, mindenhova fel lehet venni, nem csak alkalmakra. Egy világosabb árnyalat belőle nagyon csinos és nőies, így a fekete ruhákhoz is tökéletesen passzol, nem lesz túl egyhangú fekete a ruházatunk.

2. Fekete ruha

Partikra a legjobb egy szűk, testhez simuló fazon, ami kényelmes is. A kis fekete ruha bármikor megfelel, ha nem tudjuk, mit is kapjunk magunkra. Néhány ékszer és nem kell az alsón és a felsőn vacillálni.

3. Farmering

Ezt azért tettem bele, mert sokszor nem tudtam mit kardigánként viselni, bulis cucchoz mégsem vehettek föl azt. Akkor jött a farmeringem és amellett, hogy szinte mindenhez megy a farmer, kényelmes is.

4. Bő, hosszabb felső

Ez is egy nagyon praktikus darab, mikor nem tudjuk, hogy a bulin melegünk lesz vagy fázni fogunk. Ezt simán rávehetjük az ujjatlan bulis felsőnkre vagy a rucira és akár táncolhatunk is benne, mert nagyon könnyű viselet, nem izzadunk bele. Másodszor pedig egy leggings-hez is fölkaphatjuk, ha hosszabb fazon.

5. Magasderekú sötét szoknya

Egy fekete vagy sötétkék (vagy akármilyen sötét) darab szinte mindenhez megy, elég kiválasztanunk kedvenc csinos fölsönket hozzá, máris egy szupernőies outfitet kapunk.

6. Bulis felső

Ez senkinél sem hiányozhat. Kell valami extra bele, például csipke hátoldal, flitterek, szegecsek... A lényeg, hogy valami különleges és szexi legyen benne és tökéletes párja lehet a magasderekú szoknyának.

7. Szép, kényelmes cipő

Nálam a kényelem az első szempont, ha buliba megyek, hiszen akkor nagyon sokat táncolunk és azt jobban szeretem laposban. De nagyon sokan csak magassarkúban mennek bulizni, azért ne a legmagasabb sarkat válasszátok és a stabilabb léptekért inkább egy telitalpút viseljetek - ez most ráadásul nagyon trendi.
Update: 2013-ban mégtrendibb! :)

8. Kis táska

Itt én mindenképpen egy keresztbeakasztható táskát ajánlok, én legalábbis csak abba mozdulok ki. Buliban praktikus, hiszen nem kell a vállon vagy a kézben tartogatni azt. 

Nektek mi a legalapvetőbb, kedvenc ruhadarabotok egy buliban??

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése