2015. január 10., szombat

NYX Haul - Macaron Lippies + Eyeliner

Kicsit késve posztolom ezt a haul bejegyzést a vásárláshoz képest, mivel most tudtam csak lefotózni őket. (December elején érkeztek meg.) De még ha késve is, de úgy érzem, ezeket kötelező külön megemlítenem, annyira szép és izgalmas darabok. Itt leginkább a két extrém színű rúzsról beszélek, melyek az NYX macaron kollekciójából valók. Két árnyalatot rendeltem meg: egy levendula és egy élénkebb, sötétebb neonos lilát. A kollekció többi darabja is legalább ilyen merész, sőt, csupán egyetlen hordhatónak nevezhető árnyalat része a macaron családnak, ami egy barbi-pink szín.
A rendelésemhez még egy különleges kialakítású szemhéjtust is hozzáadtam, mely elvileg stabilan illeszkedik a kezünkhöz miközben a szemünket kihúzzuk vele. Ezt még nem próbáltam ki szemhéjon, így véleményt nem tudok mondani.


Viszont a rúzsokról annál inkább.
Mind a két árnyalat, amit megvettem, rendkívül jól pigmentált, élénk, feltűnő és különleges. A világosabb, levendulás árnyalat neve (meglepő módon) Lavender, a sötétebb pedig Violet. A kettő közül az egyik nagy kedvenccé vált, mégpedig az utóbbi, élénk lila, a Violet. Tökéletes állag, szuperül kenhető és eszméletlen pigmentáltság. Ezen kívül a tartósságával sincs gond, bár nem árt, ha a táskában van, néha azért áthúzom a nap folyamán. Rengetegszer volt már olyan, hogy egy egyszerű outfitet feldobtam vele. Akkor is tökéletes választás volt, mikor nem volt időm szemsminkre, hiszen ehhez bőven elég egy szempillaspirált feldobni, sőt, szerintem úgy az igazi. Ha időnk is van, akkor még belefér egy tusvonal, az még egyike a néhány variációnak, mely megy ehhez az élénk szájhoz.
A világos árnyalatot is hordom, bár szerintem az jobban mutat napbarnított bőrön, tavasszal és nyáron. De a textúrájáról és pigmentáltságáról hasonlókat lehet elmondani.

Violet és Lavender
A kollekció többi darabja is nagyon különleges, de örülök, hogy ezeket választottam, mert (bár nem gondoltam volna) hétköznap is simán hordom őket. Talán egy zöldet vagy kéket már kevésbé mernék felkenni, nemhogy nappalra, de éjszakára sem.

A termékeket a cherry culture-ről rendeltük.

Kinek van a kollekcióból bármiféle árnyalata?

1 megjegyzés: